Nummer één fans!

Zoals sommige al hadden kunnen merken, heeft onze site er een tijdje uitgelegen. Helaas duurde het herstellen van de site langer dan wij hadden verwacht. Toch na dit eindelijk was gelukt, hadden onze grootste fans dit vanaf dag één al door!

Zelfs wij van Vertu Féminine, die hier achterna aan het gaan waren, hadden de terugkeer nog niet zo snel gezien als zij. Om deze fans ook nog wat eer te geven willen wij ze graag bedanken. Groentjes, wat fijn dat jullie zo oplettend zijn. De groentjes mochten dan al wel snel de gefikste site doorhebben, maar wat ze niet weten is dat wij vanavond (5-3-2020) een cadeau van hun verwachten. Hierin zit verder weinig eis aan, alleen dat wij er plezier van kunnen hebben. We vertrouwen erop dat ze de site goed in de gaten houden en ons niet teleur zullen stellen!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: