WE WISH YOU A MERRY X-MAS

Bestuur ’20 wilde graag haar leden opvrolijke, iets kleins geven. Wie, wat, waar en hoe?


Na een goede brainstorm kwam het leuke idee eruit om leden een kerstkaartje of een kerstbal te geven. Ik hoor je al denken een kerstbal??? Ja, een super schattige bal, met een leuk VF fotootje en een kort stukje erbij. Met z’n drieën gingen we op pad om ze persoonlijk bij de leden af te geven. Van Zeeland, naar Utrecht, richting Maarheeze en weer eindigen in TIlburg. Het was een lange, maar zeker een geslaagde dag! We hebben veel leden na een lange tijd weer kunnen zien en ook velen kunnen laten lachen door onze geweldige outfits. Onze eindstop was bij Heerendispuut Magna Concordia, waar we met een gezellige borrel een van de kerstballen hebben mogen overhandigen.
We hopen dat iedereen blij is met dit kleinigheidje en het bezoekje net zo gezellig vond als ons!

En we wensen natuurlijk iedereen een VF’ste kerst en gezellig oud & nieuw toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: