Nieuws

WE WISH YOU A MERRY X-MAS

Bestuur ’20 wilde graag haar leden opvrolijke, iets kleins geven. Wie, wat, waar en hoe? Na een goede brainstorm kwam het leuke idee eruit om leden een kerstkaartje of een kerstbal te geven. Ik hoor je al denken een kerstbal??? Ja, een super schattige bal, met een leuk VF fotootje en een kort stukje erbij.Meer lezen over “WE WISH YOU A MERRY X-MAS”

Wanneer mogen we weer?!

De corona maatregelen zijn al een tijdje aanwezig en wij proberen ons allen daar goed op aan te passen. Voor alles dicht werd gegooid hadden wij echter nog wel enkele belangrijke puntjes op de agenda staan die nog afgehandeld moesten worden. Ondertussen is de versoepeling in de maatregelen ook al begonnen en hebben wij enkelMeer lezen over “Wanneer mogen we weer?!”

Nummer één fans!

Zoals sommige al hadden kunnen merken, heeft onze site er een tijdje uitgelegen. Helaas duurde het herstellen van de site langer dan wij hadden verwacht. Toch na dit eindelijk was gelukt, hadden onze grootste fans dit vanaf dag één al door! Zelfs wij van Vertu Féminine, die hier achterna aan het gaan waren, hadden deMeer lezen over “Nummer één fans!”

De eerste oud-leden zijn een feit!

Lieve Dorien, Sanne en Eline mogen vanaf nu oud-leden genoemd worden. Dit betekent gelukkig geen afscheid, maar tijd om hard te gaan werken in binnen- én buitenland. Heel veel succes meiden!

T.O.C.K.

Deze Hemelvaartsdag hebben wij wederom mogen genieten van het elitaire spel croquet op de TOCK. Waar wij dit jaar van hebben mogen genieten met Heerendispuut Magna Concordia! Met in de ene hand een flesje Rosé en in de andere hand een PAARS/GROENE hamer, met dank aan de heeren! Gelukkig hebben we de foto’s nog…

%d bloggers liken dit: