Over ons

Damesdispuut Vertu Féminine


Wanneer je in de soos kijkt, zie je de dames van Vertu Féminine in een nette zwarte blazer staan, met paars en groene voering. Maar kijk uit voor die nette uitstraling, want ons enthousiasme en onze spontaniteit steekt er bovenuit! Sinds 2015 kleurt de soos weer paars en groen en is het derde damesdispuut van S.V. Totus opnieuw een feit!

Bij Vertu Féminine is vriendschap naast gezelligheid van groot belang en daarom zal het jullie dan ook niet verbazen dat wij veel samen ondernemen. Wat Vertu Féminine zo sterk maakt is dat ieder van ons haar eigen karakter heeft en niemand hetzelfde is. Samen maken wij het geheel en zo is er nooit een saai moment met ons bij elkaar.

Zo zijn wij regelmatig te vinden op het terras met een wijntje, biertje of cocktail, in de stad om onze billen te schudden of in het park om te chillen. Naast al de leuke dingen die we samendoen, zijn we ook serieus bezig met onze opleiding. Want zonder studie immers geen student!

Vertu Féminine staat centraal voor een sterke vrouw, wat ook nodig is aangezien wij bijna allemaal een technische opleiding volgen. Eigenschappen zijn doorzettingsvermogen, stevig in je schoenen staan en enthousiasme. Dit zijn eigenschappen die menig Vertuaan gebruikt tijdens haar studententijd, zowel binnen als buiten de muren van Avans.

%d bloggers liken dit: