CDT 2023

De befaamde Magna x Vertu CDT borrel heeft vrijdag 12 mei weer plaats gevonden.
Om de borrel goed te beginnen en stiekem allemaal onze kater van de dag ervoor even te vergeten. We beginnen we bij deze borrel altijd met een wodka justje. Dit wodka justje breidt zich vaak uit tot meerdere wodka jus, waarna we altijd een heerlijke brunch van de heren krijgen deze keer was het een lekker broodje knak!
Na het uitwisselen van onze cadeau’s en een uitstapje naar het dakterras verplaatsten wij ons, met tassen vol bier, naar het station. Om onze gezellige borrel voor te zetten onderweg naar het nieuwe festival terrein van de CDT in Arnhem.
Eenmaal aangekomen op de CDT en ons eerste drankje te hebben genuttigd, kwamen wij er achter dat er merch werd verkocht. Deze wou iedereen natuurlijk hebben. En hebben we dan ook gekocht. Turfy gang was aanwezig en zorgde voor geweldige muziek. We danste tot we niet meer konden (we moesten de trein halen).
Long story short. Mega gezellig en geslaagde borrel! En een top feest heerlijk met de eerste festival zonnestralen.
Wij hebben in ieder geval genoten en we kijken weer uit naar het volgende avontuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: